Graphic Jam

Graphic Jam - Nautilus CT

Maak gratis kennis met Zakelijk Tekenen

Een jamsessie is een min of meer spontane, onvoorbereide vorm van muzikaal samenspel. Ik heb daar Graphic Jam van gemaakt. We gaan samen visueel jammen. Doe je mee?

Het is online, duurt 1 uur en er zijn geen kosten aan verbonden.

De Online Graphic Jam is een laagdrempelige manier om kennis te maken met zakelijk tekenen. In een actieve online video call gaan we, na een korte introductie, samen tekenen aan de hand ervaringsgerichte oefeningen.

Het hangt van de samenstelling van de groep af welke oefeningen we doen. Het is niet elke Graphic Jam hetzelfde, maar wel altijd leerzaam en superleuk om te doen!

Wat je nodig hebt is een klein stukje software voor Zoom, webcam, microfoon, papier en een stift.

WANNEER? HOE LAAT? WAAR?

  • Datum: Woensdag 16 maart 2022 (raadpleeg de agenda voor andere data)
  • Tijd: start om 20:00 uur, eindtijd 21:00 uur
  • Locatie: Online via Zoom
  • Investering: gratis
  • Aanmelden: via onderstaande link kun je je registeren voor de video call

Wil je op een min of meer spontane, onvoorbereide manier kennismaken met Zakelijk Tekenen én je visuele woordenschat uitbreiden? Doe dan mee aan deze visuele jamsessie. 

VEEL GESTELDE VRAGEN

Ik kan helemaal niet tekenen, is dat een probleem?

Dat is helemaal geen probleem, het kan zelfs een voordeel zijn. Tijdens de Graphic Jam vertel ik je daar alles over en laat ik je opnieuw kennismaken met tekenen.

Ik ben niet creatief, kan ik dan wel meedoen?

Je hoeft niet creatief te zijn. Kleine eenvoudige tekeningen werken veel beter dan gedetailleerde levensechte.
Wat je doet is verband leggen tussen een woord wat je hoort/leest, en het beeld dat het oproept. Door de tekening die je maakt eenvoudig te houden, gaat de aandacht naar de boodschap en niet zozeer naar de tekening.

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?

Heb je een andere vraag of wil je iets overleggen? Neem dan gewoon contact met me op! Stuur een e-mail naar ron@nautilus-ct.nl of bel me op 06 – 533 505 68.

OVER DE TRAINER RON VAN PUTTEN

Het eerste deel van mijn carrière werkte ik vooral met mijn hoofd. Als ik met een nieuw onderwerp in aanraking kwam wilde ik er alles van weten, kennis verzamelen. Ik was opleider, dus moest echt boven de stof staan vond ik. Ik volgde heel veel opleidingen en las veel boeken, en dat doe ik nog steeds.

Nu, 15 jaar later, werk ik veel meer vanuit verbinding. Ik wil anderen laten groeien en hun potentieel volledig tot bloei laten komen. Mijn opgedane kennis en ervaring zet ik daarvoor in. Als je namelijk vanuit je potentieel, je kern, kunt leven en werken, dan wordt alles gemakkelijker én leuker.
Hetzelfde doe ik ook met teams die in een veranderproces zitten, die beter willen samenwerken, binnen de organisatie zelfstandiger willen opereren, betere of snellere resultaten willen halen. Ook daar wil ik de individuele talenten van de teamleden tot hun recht laten komen en optimaal benutten, om zo als team succesvol te zijn.

Een krachtig middel daarbij is visualiseren. Iets uitleggen aan de hand van een plaatje omzeilt de gebrekkige taal interface. Zakelijk Tekenen maakt communiceren leuk, werkt aanstekelijk en is heel effectief. Een stift en papier is altijd in de buurt, de taal van tekenen is universeel en iedereen kan het, ook jij! Om het plezier, gemak en kracht van tekenen te (her)ontdekken geef ik workshops Zakelijk Tekenen en Visueel Werken.